Åhfyfan

Godmorgen alla där som läser min extremt roliga och intressanta blogg.
Har tyvärr inte uppdaterat på länge, har liksom inget speciellt att berätta.
Jag har varit med Evelina mycket dom senaste dagarna och vi har väll inte riktigt gjort nått speciellt. Va i sjärtholmen typ det va det roligaste antar jag. Jo ja vi har promenarat nästan varje dag iallafall vilket var skönt.
Igår var jag med Habeb och sen Deas och sedan Evelina igen :)
Och idag är första dagen i skolan på den här veckan. Och det går ovanligt bra att vara här, kanske inte borde skriva men jag orkar inte med den där jävla Halloween skiten som ska va klar imorgon. Men tror inte jag har så mycket kvar.
Den stora frågan är vad fan ska man göra idag? plugga? näää det ända jag vet just nu är att jag ska hem till 1an efter skolan som igentligen heter Filiph!
Sen får vi helt enkelt se..
Ja ni som läser nu, nu inser ni nog varför jag inte riktigt har uppdaterat min blogg.. FÖR ATT JAG HAR INGE LIV typ.
Puss o kram nu ska jag sova lite. smälla mig i ansiktet och draaaa åt helvete.
Peace out

Fuck school

tjohopptjuhopptjuuhoooo!

Sitter i skolan just nu och försöker plugga men det går absolut inte att koncentrera mig och mitt humör är inte på topp. Det kostar ju att ligga på topp och jag känner att jag inte har råd med det för tillfället.
Men iallafall jävla halloween det finns så mycket men jag fattar inte engelska idag och min lärare verkar tro jag är dum i huvudet. Jag beter mig som en fitta emot Fisan och Bindan så förlåt för det babes. Det är inte riktigt med min mening. Ingentligen inte alls men jaja ni vet säkert hur det är.

Jag vet inte riktigt vad det är med mig för tillfället men det suger iallafall så ska försöka ändra på det.
Jag har fixat mitt rum i 2 dagar nu så ska väll äntligen försöka att bli klar någongång så allt det nya kan komma in.
Det har inte hänt så mycker igentligen har väll mest umgåtts lite med fint folk och sen bara fixat och donat. Idag blir det att träffa Evelina senare förmodligen och ikväll när jag kommer hem städa mitt rum. Men bara om jag är på bättre humör.

Nej nu ska jag ta mig i kragen (vilket blir svårt för jag har ingen) och fortsätta jobba. Vi hörs!

Peace out

på tal om ingenting så saknar jag min vän.

En vanlig lördag.

Sitter hemma hos Evelina, ovanligt?
Idag vaknade vi och sedan tog en promenad för att kolla kläder till fasters lilla älskling som fyller 2 om 6 dagar.
Det blev massvis med kläder till lillstumpan. Men så blir det när jag och pappa är i farten.
Sen åkte vi hem till mig åkte och tog en tur med min granne och sen hem igen för att ta en promenix.
Efter det kom mina kusin, faster och hennes man på middag och då hade pappa grillat vilket var super gott!
Sedan var det bara att ta sig till bussen för att åka tillbaka till evve där colan var slut så vi tog en trip till statiol för att handla det.
Nu sitter vi och kollar på hotchick och ska väll bara vara hemma hela kvällen och mysa som jag redan har skrivit i det tidigare inlägget tror jag.
Men jag har ärligt talat ingenting att berätta just nu så
Peace out bror!

ligga? kommer inte på frågan!

Godagens,hejsan, tjeeeenare mannan eller tja bror som man brukar säga här i södertälje!
Just nu sitter jag hemma hos Evelina efter att ha duschat.. usch vad det var skönt.. jag är en sån svettapa blää.
Skolan var rolig men det ända jag ser fram emot är GYMMET!
Beach 1012 här kommer jag.
Nej men iallafall drog hem käkade kebab drog till Evve gick och handlade sushi medans vi väntade på krille som inte dök upp.
Igår såg det ungefär ut likadant ut. Sov hos evve för att jag inte hade någon lust sova hemma för det är så jävla uttråkande att sova ensam och tomt... Jaja nog om det att jag är en ensamvarg. HOW GIVES A FUCKING SHIT liksom?
Helgen ser så ut att jag kommer vara hos evve och ligga sked, glutta film och bara snacka skit vilket är äckligt skönt ibland.
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva så jag går och sminkar mig istället. TJINGELING BROR!
Peace out

Kidnappningen slutfört

Idag vaknade jag av att rumptildutt ringde och sa att jag skulle komma hem till Victor vid halv 10 så jag klädde på mig och borstade tänderna och knallade dit. Va där några timmar och sedan tog mig hem för att fixa mig. Åt lunch med bindan och sedan fixade mig för jag och David skulle på roadtrip och göra en överrasknings hälsning åt hans brud Jessica som inte hade en jävla aning om att vi skulle komma. Så stog vi helt plötsligt utanför hennes dörr i arrbåga för att ta med henne på en gång i Phuket i ÖREBRO!
Så våran trip blev till örebro helt enkelt. Det var hur mysigt som helst. Och det var första gången jag och Jessica träffades, och förhoppningsvis var det inte sista.
När jag kom hem städade jag undan lite snabbt och fick skjuts av min bror och hampus till evve och vi tippade oss till statiol för att jag skulle äta mat och vi stannade där ett dag och bara snackade skit. Nu ligger vi i hennes säng och ska kolla på film. Sen ska vi skeda... ovanligt men mysigt!
Imorgon blir det kryssning med pappa på birka paradise och ska på i sviten och förmodligen spa. Min och pappas dag blir det helt enkelt!
Och kanske till och med sång och dans.
Peace out!

RSS 2.0