Jag har gått och blivit kriminell

Tja tja bloggen!
Ligger här i sängen ba och tänker på natten som va.. Alltså helt sjuk kväll.

Nej jag bara driver.
Fast jag ligger i sängen och tänker på natten till idag och den va sjuk.
Haha ärligt talat? Vi lekte Kurragömma jag enki Petra och Simon. Jag och Simon i ena. Och enki + Petra i andra rätt logiskt.. Så när vi skulle gömma oss så kom jg på att vi drar till viksberg Haha jaja så när dom hittade oss så skulle vi dra och lämna Petra och då från ingenstans ställer de sig en polis mitt ute i ingenstans så blir vi stoppade hahahhahahahahahahahahahahaha jg dör lite hahahahhahahahah så jävla kul hahahahhahahahaha gjorde min dag och resten av livet också hahahahhahahahah bara det jg ville berätta puss så länge

Peace out!


Sommarlov förihelvete!

Ligger just nu i soffan och dör lite, är så äckligt jävla trött.
Fick sommarlov idag åhfyfanvadjävlapissigtskönt!
Kanske hör av mig senare ville bara berätta att jag har sommarlov


Sängen is tha shit!

Tja tja bloggen!
Ligger här hemma hos Tommie i hans säng medans han äter middag för vi ska dra till racet med hans vänner. Så i väntan på de så tänkte jag göra ett snabbt inlägg!
Idag så låg jag i sängen hemma hos Danne till klockan var typ två så jävla seg brud sen gick jag hem åt lunch och efter det somnade jag en halvtimme jag sover fan konstant!
Helt sjukt!
Meeen annars har det inte hänt så jävla mycket. Får sommarlov imorgon helt underbart jag vill haaaaaa det nuuuuuu!!!!


Men nu ska jag vara social så peace out :)


Gammal vaken och sällskaps sjuk

Hej där på dig du, där ute någonstans.
Har precis vaknat upp eller ja precis och precis men ändå. Igår så åkte jag upp till Nacka för att fria Viktor som tog studenten. Eftersom tanken va att jag skulle till skolan så kom jag endast på hans mottagning. Hoppas det funkade ändå!
Efter det hämtade jag Petra hemma hos Danne och gick med henne till viksberg. Tur som har jag underbara vänner som åkte förbi mig och plockade upp mig så jag slapp gå ensam. Sedan drog jag och mötte Danne.. Låg och pratade lite i hans säng sen somnade han. Så det natten var inte så lärorik. Förtillfället har han försvunnit och har ingen aning om vart han är... Men men han dyker väll upp.

Peace out biaaatches!


Bitch please?

Godmorgon världen!
Vilken underbar dag vi har va? Eller?
Jag glömde självklart att uppdatera eller ja jag sket i det egentligen men det låter bättre om jag säger att jag glömde!
Jag har inte gjort något speciellt jag har gått förjävla massa i regnet iallafall.👍
Har väll mest umgåtts och idag var jag
På kallfors och åt middag med en del av min fina familj. Later on träffade vi Danne. Alltså jag är peeeetrisch. Om Sveriges befolkning vill veta det.
Jag funderar på att ta ett bad för jag fryser men orkar jag verkligen det?
Aja nu ska jag inte tråka ut er mera. Ville bara skriva av mig lite medans jag satt här i min ensamhet. HAHA mobbad föralltid.
Men peace out✌

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2368847/images/2012/pic_205088587.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2368847/images/2012/pic_205088587.jpg" class="image">


RSS 2.0