Hejdå

www.nattstad.se/meje


Hejdå

Hej läsare.
Nu har jag bytt blogg till nattstad.se/meje
Men har inte riktigt kommit igång med designen än eller nått annat för den delen :) sååå jag ska skriver väll här eller där så länge annars är det bara nattstad jag ska köra med :) ha det bra så hörs vi:)


The show goes on

Tja tja bloggen.. Sitter här på centralen i Södertälje och chillar lite med Mikaela i väntan på hennes buss.. Tänkte bara slänga in ett sista inlägg för jag tänkte byta blogg.. Skickar länken sen för den som bryr sig!!!
Skolan har äntligen börjar och jag faktiskt stor trivs redan efter en vecka. Det känns som om det här verkligen kommer bli bra! Värt att gå ett extra åt säger jag bara.
Inte mycket som händer just nu men jag hör av mig Senare. Peace our bitches!


Så va det den där helvetes rubriken också

Tja tja bloggen, sorry för en dålig uppdatering på hela sommaren men ärligt så har jag skitit i den och dessutom som ett plus på kanten varit utomlands och sedan så hade ju appen varit ett rent helvete också. Så faktiskt inte bara mitt fel. Just nu ligger jag i sängen med min kärlek i min säng och kollar på the tourist. Ganska trist för han är tråkig som vanligt... Bla bla bla säger jag åt honom och det ända jag får tillbaka är .... Han är som en stolpe fan. Haha nej men nu skiter vi i han. Under sommaren så har jag vart i skogen någonstans i Jämtland hos farfar, jag har varit i Ungern med Maria och annars bara spenderat tiden i närheten av hemma. Helt okej sommar om jag får säga det själv. Kom in på mitt nya gymnasium så nu är jag glad. Känns bra att ta studenten samma år som man fyller 20 men det är det nog värt. Jag ska inte prata så mycket just nu för Danne bara suckar åt mig. Så vi hörs helt enkelt en annan dag. Som vanligt peace out fuckers!


RSS 2.0